Nieuwe uitdaging: Autisme Coach

Gisteren, woensdag 1 april, was het alweer 2 jaar geleden dat mijn logopediepraktijk Logopedie Taalplezier officieel de deuren opende. In deze 2 jaar heb ik de praktijk zien groeien en een breed netwerk van contacten opgebouwd. Het werken met veel leuke en enthousiaste kinderen en hun ouders en enkele volwassen cliënten heeft me veel plezier gegeven en ik hoop natuurlijk dat deze groep alleen maar zal blijven groeien in de komende jaren.

Daarnaast heb ik veel nieuwe kennis en ervaring opgedaan door middel van cursussen.

Niet alleen heb ik op logopedisch vlak veel geleerd, maar ook moest ik meer leren denken als een ondernemer. Zo leerde ik boekhouden, netwerken en belangrijke afwegingen maken.

Sinds ik alleen nog maar voor mijn eigen praktijk werkzaam ben, ben ik gaan zoeken naar een uitbreiding van mijn vakgebied. Vandaag, op Wereld Autisme Dag, twee jaar na de start van mijn logopediepraktijk kan ik met enthousiasme melden dat ik recentelijk ben gestart met de Opleiding tot Autisme Coach.

 

Samen kijken we hoe we dingen die door Autisme moeilijker zijn, toch gemakkelijker kunnen maken. Door middel van coaching zoeken we samen naar de juiste oplossingen.

Het eerste deel van de opleiding heb ik afgerond en hiermee kennis opgedaan en daarom ben ik helemaal klaar om mijn eerste coachee te kunnen coachen. Daarvoor ben ik op zoek naar iemand die door mij gecoacht zou willen worden. Ben jij of ken jij diegene met autisme die vastloopt op gebied van relaties of werk? En wordt dit nu misschien wel verergerd door de Corona crisis?
Neem dan even contact met me op door middel van een persoonlijk bericht of door het invullen van het contactformulier op mijn website.

Het gehele coachingstraject zal dan uiteraard voor jou kosteloos zijn.

Vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op!