Werkervaring & Cursussen

Werkervaring

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Logopedie Noord in Enschede. Hier werk ik met veel plezier op een basisschool waarbinnen ook een peuterspeelzaal gevestigd is.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij vrijgevestigde logopediepraktijken waarbinnen ik ervaring op heb gedaan op gebied van spraak- en taalproblemen bij jonge kinderen. Ook was ik betrokken bij de behandeling van stem, stotteren en broddelen bij zowel kinderen als volwassenen.

Ook heb ik zowel tijdens een stage binnen de Twentse Zorgcentra als mijn afstudeeronderzoek bij Aveleijn ervaring opgedaan in de behandeling van en creëren van een prettige leefsituatie voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.
Tevens ben ik betrokken bij de begeleiding bij het Syndroom van Down en heb ik veel ervaring in de omgang met deze doelgroep.

Op dit moment werk ik voornamelijk met kinderen met spraak- en taalproblemen. Veel van deze kinderen worden meertalig opgevoed. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens de behandelingen.

Cursussen

Bekijk ook wie ik als logopedist ben en welke ervaringen en cursussen ik al heb opgedaan.

Vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op!